Az idei tanév harmadik twinningje is a Baltikum területére kalauzol benneteket! Lettország fővárosának orvostanhallgatói először szerveznek csereprogramot és izgtottan várják, hogy a magyar fővárosban töltsenek el egy hetet. Rátok az északiak szeretete és lelkesedése fogad majd ebben a gyönyörű városban. Ezúttal a rigai Stradins Egyetem Orvostudományi Karának hallgatói lesznek a partnereink.

Ha felketette éreklődésedet ez a lehetőség, akkor jelentkezz az alábbi form kitöltésével, illetve írj egy motivációs levelet (kb. 200-250 szó, angol nyelven) az budapest@emsa-europe.eu  email címre. 

A kiválasztási folyamat során felmérjük a jelentkezők motiváltságát, aktivitását és megpróbálunk képet alkotni arról, hogyan fog helyt állni a projekt során. Az eredményekről e-mailben értesítjük a résztvevő hallgatókat legkésőbb 2018. március 31-ig. Biztosítékként 15.000 forint letéti díjat kérünk 2018. április 6-ig (péntek) minden résztvevőtől, amelyet a program végén visszakap, amennyiben elszállásolta twin-jét. A letéti díj befizetésével kapcsolatos további információkat a jelentkezési folyamat lezárulta után a sikeres pályázókkal tudatjuk. A twinningben résztvevő hallgató szükség esetén kollégiumi szobában is elszállásolhatja a twinjét, ennek költségeit pedig természetesen ő állja.

A Twinning programok általános leírását és feltételeit itt találod!

Jelentkezni itt tudsz!

Jelentkezési határidő: 2018. március 25. 23:59

A twinning programban való részvételhez BOE tagság és folyékony angol nyelvtudás szükséges.

A csereprogram két részletben zajlik:

  1. Április 19-25. a magyar hallgatók látogatnak el Rigába
  2. Április 30-Május 6.között pedig a litván hallgatók érkeznek Budapestre

Ha kérdések merültek fel bennetek, az alábbi e-mail címen szívesen válaszolok!

budapest@emsa-europe.eu

Eredményes pályázást kívánok!

Török József
EMSA felelős