Betűméret: A A A

Kaunas

Az idei tanév első twinningje Kaunasba vezet! Litvánia egyik legszebb városa megannyi látványossággal és jobbnál jobb programokkal vár Téged! Ezután pedig megmutathatod te is, milyen gyönyörű és pezsgő város Budapest. Az első twinning projekt során tehát a Lithuanian University of Health Sciences hallgatói lesznek a partnereink.

 Ha felketette éreklődésedet ez a lehetőség, akkor jelentkezz az alábbi form kitöltésével, illetve írj egy motivációs levelet (kb. 200-250 szó, angol nyelven) az budapestATemsa-europe.eu  email címre.

Még egy szabad hely van!

A kiválasztási folyamat során felmérjük a jelentkezők motiváltságát, aktivitását és megpróbálunk képet alkotni arról, hogyan fog helyt állni a projekt során. Az eredményekről e-mailben értesítjük a résztvevő hallgatókat legkésőbb 2018. január 8-ig.

Biztosítékként 15.000 forint letéti díjat kérünk 2018. január 15-ig (hétfő) minden résztvevőtől, amelyet a program végén visszakap, amennyiben elszállásolta twin-jét. A letéti díj befizetésével kapcsolatos további információkat a jelentkezési folyamat lezárulta után a sikeres pályázókkal tudatjuk.

A Twinning programok általános leírását és feltételeit itt találod.

Jelentkezni pedig itt tudsz.

A twinning programban való részvételhez BOE tagság és folyékony angol nyelvtudás szükséges.

A csereprogram két részletben zajlik:

2018. Március 22-28. a magyar hallgatók látogatnak el Kaunasba

2018. Április 4-9. között pedig a litván hallgatók érkeznek Budapestre

Ha kérdések merültek fel bennetek, az alábbi e-mail címen szívesen válaszolok!

budapestATemsa-europe.eu 

 

Eredményes pályázást kívánok!

Török József

EMSA felelős