Kedves BOE-sok!

Április 6-7-én Csapatépítő Tréninghétvégét szervezünk Nektek! A hétvége során alkalmatok lesz softskill tréningeken részt venni, illetve egy alapszintü oktatásmódszertani képzés után az Egyesület prevenciós szekcióban képződni és ezzel óratartóvá válni.

A hétvége anyagi vonzata 1500 Ft/fő.

A tréninghétvége helyszíne a Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium (Cím: Budapest, Kinizsi u. 1-7, 1092), ide várunk minden jelentkezőt szombaton és vasárnap is. A tréningek között étkezést biztosítunk Számotokra.

A szakmai programokon túl, szombat estére csapatépítő programmal is készülünk, erre is várunk mindenkit szeretettel!
Részvételi szándékod az alábbi Google Formban tudod jelezni:
https://forms.gle/zqc2PHcWDnoE7yir9

Miért javasoljuk a hétvégén való részvételt?

Mert a tréninghétvégével nem csupán széleskörű tudással lehetsz gazdagabb, de közelebb kerülhetsz az Egyesülethez és más tagokhoz is.

A hétvége után órát tarthatsz számos prevenciós szekcióban, amely fontossága nem csupán a középiskolás diákok, de a Te életedben is hangsúlyos lehet!

Valamint idén ősszel a kiutazáshoz kötődő helyosztó várhatóan korábban (november közepén) lesz megtartva, emiatt rövidebb lesz a „pontszerzési szezon” is. Azonban a következő hetekben rengeteg Egészségnap illetve prevenciós órafelkérést kaptunk, ahova sok előadóra van szükség, így Te is szerezhetsz pontokat! 🙂

A tréninghétvégén tagbelépést is fogunk tartani, így a (még) nem tagokat is várjuk sok szeretettel! 😉

További információkért keressétek a facebook eseményt!