Kedves BOE tagok!

Ezúton szeretettel meghívunk következő, 2018. november 8-án, csütörtökön 18:45-kor kezdődő Közgyűlésünkre, melyet a BOE Irodában tartunk az alábbi napirendi pontokkal:

1. Oktatásügyi felelős megválasztása
3. Egyéb

Határozatképtelenség esetén a Közgyűlést 2018. november 8-án 19 órai kezdettel hívom össze, azonos helyszínen, azonos napirendi pontokkal, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Jelenleg az Oktatásügyi felelős poszt betöltetlen. A jelenleg üres tisztségre pályázatot írunk ki, az új tisztségviselőt a Közgyűlés választja meg az érvényes pályázatot benyújtott jelöltek közül.

Érvényes pályázatnak minősül az a pályázat, amely tartalmazza a jelölt önéletrajzát, az Egyesületben végzett korábbi munkáját, fő célkitűzéseit és megvalósítandó terveit a következő időszakra vonatkozóan, valamint amelyet 2018. november 5., hétfő 18:00 beadási határidő előtt elektronikusan az Egyesület hivatalos e-mail címére (boe@humsirc.hu), valamint papír alapon, a jelölt aláírásával ellátva az Egyesület székhelyére a BOE Elnökség feliratú fakkba (1089, Budapest, Nagyvárad tér 4. Hallgatói Centrum) eljuttattak.

Az érvényesnek megítélt pályázatokat a pályázati határidő lejárta után tesszük közzé.

Sok szeretettel várjuk minden tagunkat a Közgyűlésen! ?

Üdvözlettel,
Veréb Fanni
BOE Elnök 2018/2019