„Miért nem érti meg, amit mondok?”
„Hogy gondolhatta, hogy ezt kell tennie?”
„Én ezt biztosan soha nem tenném így”
„Hogy mondjam el neki?”
„Mit gondol ez rólam?”
„Ez nem rám tartozik”
„Normális?”

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok gyakran megfordulnak a fejünkben a másikkal kapcsolatosan. Mi történik akkor, ha naponta akár több tucat másik emberrel kell, hogy hatékonyan kommunikálj? És ha emberek sorsa, akár élete függ attól, hogyan kommunikálsz? Szeretnéd megérteni, hogy a másik miért beszél, viselkedik számodra érthetetlen módon, mi van ennek a hátterében? És ez miért hat rád úgy, ahogy hat?

Ha az egészségügyi területen dolgozol, és szeretnél jobban kommunikálni a betegekkel, a hozzátartozóikkal vagy akár a kollégáiddal, itt helyed. Az Artemisszió Alapítvány 1998 óta szervez interkulturális kompetenciafejlesztő képzéseket különböző célcsoportok, szervezetek részére. 2016-ban akkreditáltuk a területen dolgozók számára kifejlesztett interkulturális képzésünket.

Idén még egy alkalommal szervezünk egy 6 napos, akkreditált képzést az egészségügyi területen dolgozók számára. A képzés bentlakásos formában valósul meg a Classic Hotelben. A részvétel ingyenes, de a résztvevők száma korlátozott.

Időpont:

2017. április 27-28., június. 1-2. és július 6-7.

Jelentkezz itt! 

 

Jelentkezni hétfőig (április 24.) lehetséges.

Bővebb információ: Németh Andrea
e-mail: andrea.nemeth@artemisszio.hu és trainings@artemisszio.hu
telefon: +36 70 420 7362

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap keretében valósul meg.

„MMIA-2.3.3/2-2016-0002 Szakemberek migráns specifikus és interkulturális képzése”