Betűméret: A A A

ÁOK V. évfolyam D, E, F blokkgyakorlatok 2017/2018

TÁJÉKOZTATÓ

1. Tájékoztatás az ÁOK magyar V. évfolyam II. Félév blokkgyakorlatairól

  • Valamennyi blokkgyakorlat (A., B., C., D., E., F.) részletes és pontos beosztása látható lesz a klinika hirdetőtábláján, valamint a Klinika honlapján. ( Az első 3 blokk legkésőbb január 31-ig )
   a Klinika honlapja: semmelweis.hu/belgyogyaszat2
   a konzultációk helye az Á épület II.emelet (MSD terem)
   a klinikai gyakorlatok kezdetén átöltözés az ‘A’ épület tanterem előterében, majd ott kell várni a kijelölt gyakorlatvezetőre,és itt kell várakozni 2 gyakorlat között az új gyakorlatvezetőre is.
   A konzultációk és a gyakorlatok után az első megjelenéskor kapott „jelenléti igazolást” az illetékes orvossal le kell pecsételtetni, majd a második heti utolsó alkalommal le kell adni az utolsó gyakorlatot tartó orvosnak!
   a kijelölt csoportok a megadott – szerdai – napon gyakorlatukat a III.Belklinikán teljesítik, ahol a pontos beosztásukat dr Masszi András tanársegédtől tudják meg.
 • 2. Blokk oktatás vizsgarendje
  2017/2018 II. félév

  • A Neptun rendszerben heti 4 vizsganapot írunk ki olyan létszámban, hogy az összes vizsgalehetőség megfeleljen a kétszeres évfolyam létszámnak
   A kollokvium ebben a szemeszterben szóbeli vizsga; a vizsgakérdések legkésőbb április 13-ig a Klinika honlapján megtekinthetőek
   A hallgatók az adott vizsganapon 14:00 órakor jelentkeznek az Á épület fszt-en, majd átöltözve várják az oda értük menő vizsgáztató orvost
 • 3. Blokkgyakorlatok hiányzásának pótlása
  A klinikai gyakorlatokról/konzultációkról legfeljebb 3 hiányzás engedhető meg.
  A konzultációk pótlására nincs lehetőség és a komplex blokkgyakorlati beosztás miatt a gyakorlatok pótlása is korlátozott.
  A gyakorlati hiányzások pótlására lehetőség van: az első 2 blokkban résztvevőknek március 5-9 között a később kijelölt napon . Azok a hallgatók, akik pótolni szeretnének, március 2-ig személyesen jelezzék szándékukat Dr. Kiss Róbert oktatási felelősnél.
  A többi blokk hiányzásainak pótlására május 7-11 között van lehetőség a később kijelölt napon
  A hallgatók szándékukat május 4-ig személyesen jelezzék Dr. Kiss Róbertnél.

  D, E, F Blokkgyakorlatok