Betűméret: A A A

Nyílt nap

RS8090_20131111-IMG_5899-SE-nyilt-nap-net-scrA nyílt napra látogatók megtudhatják a legfrissebb információkat a képzési rendszerről, a az általános orvos szakról, tájékoztatást kaphatnak a tanulmányokat érintő egyéb kérdésekről, a kollégiumi lehetőségekről.

Hagyományosan az egyetemi vezetők köszöntője után a nyílt nap keretében a diákok “testközelből” ismerkedhetnek meg a karon folyó munkával. 2015. októberében kis csoportokban vehetnek részt többek között sebészeti bemutatón az egyetem oktatóműtőjében, interaktív szervdemonstráción a Humánmorfológiai és Fejlődésbiológiai Intézetben, illetve az Orvosi Biokémiai Intézet kísérletein. A nap folyamán kiállítás keretében mutatkozik be a Tudományos Diákköri Tanács, a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete, a kollégiumok képviseletei, illetve a Hallgatói Önkormányzat és a Szinapszis Magazin.

A Semmelweis Egyetem minden évben részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ahol lehetőség van az Általános Orvostudományi Karral is megismerkedni.

Nyílt nap: 2015. október 30. 9:00-tól a NET Dísztermében.