Betűméret: A A A

Tematikus gyakorlatok

Gyakorlatok (5 x 90 perc tematikus gyakorlat + 6 tanóra sürgősségi osztályos (SBO) gyakorlat)

E-tananyag, e-vizsga

A gyakorlati tananyag szerves részét képező e-tananyag és további, a tárgyteljesítéssel kapcsolatos alapvető információk elérhetők a Moodle-rendszerben:
http://itc.semmelweis.hu/moodle/course/view.php?id=263

Az elektronikus tananyag (SIA-tankönyv) szerzői jogi védelem alatt áll, és kizárólag a sürgősségi orvostan – oxiológia kurzust a Neptun-rendszerben felvett hallgatók számára elérhető.

Mind az elektronikus tananyag elérésének, mind az e-vizsgafelülethez való hozzáférésnek előfeltétele a hallgató Moodle-regisztrációja, mely az alábbi linkre kattintva érhető el:
https://seka.semmelweis.hu/hu/segitseg/seka_aktivalas
A regisztrációt érintő problémákkal kapcsolatban az alábbi email címen kérhet segítséget:
helpdesk@seka.semmelweis-univ.hu
Figyelem: a regisztráció elmaradása esetén a hallgató nem tehet vizsgát, ezért kérjük, időben tegye meg a szükséges lépéseket!

Az e-vizsgák kizárólag a Neptunban aktuális vizsgaidőponttal rendelkező hallgatók számára az egyetem e-learning felületén lesznek elérhetők.

ÓRAREND:

Az alább letölthető gyakorlati beosztásban vízszintesen az oktatási hetek; függőlegesen a hét napjai, a gyakorlat időpontja (óra:perc) találhatók.

A 2015. október 22-ei oktatási szünet és az október 23-ai nemzeti ünnep miatt elmaradó gyakorlatok pótlásának ügyében konzultációban vagyunk a Dékáni Hivatallal. Az eredményről elektronikusan tájékoztatást nyújtunk.

OSO_Gyakorlatok_órarend_2015_2016_1

A gyakorlati órarend-változtatás jogát fenntartjuk!
A gyakorlati órarend utolsó FRISSÍTÉSE: 2015.09.07.

KÖTELEZŐ 6 ÓRÁS SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLYOS GYAKORLAT

Az oldal utolsó frissítése: 2015. 09. 07.